Podorlickohorská mise se dvěma osobáky

03.06.2017 12:38

Nádherná sobota přímo vybízela ke startu na některém z atletických závodů. Navzdory nadpisu se čtveřice z Radotína nasoukala do jednoho osobáku a vydala se vstříc prvoligovému závodu v Novém Městě nad Metují hlavně proto, že si zde náš Martin Hrdoušek plnil své hostovačské povinnosti za A. C. Spartu Praha. K němu se ještě přidal Martin Olšanský a dublesupport Petr s Martina.
Martin Hrdoušek zde startoval na 400m př. a chtěl si významně vylepšit čas z Přeborů, což se mu povedlo. Ve druhém běhu byl od začátku lepší než zbytek startovního pole a postupně svůj náskok zvětšoval. Svůj rozběh jasně vyhrál. Časomíra se zastavila na hezkých 57,24, což znamená nejen novou hodnotu osobního rekordu, ale i celkové 4. místo v soutěži, což je parádní výsledek. VIDEO
Olšanský se zase postavil na trať 1500m, i když mimo bodování. Závod rozběhl dobře a pomohlo mu rychlé tempo ostatních závodníků, kterých se držel až do cíle. Ve finiši ještě zabral a stlačil svůj čas na 4:19,72, což znamená posunutí osobáku téměř o 4 vteřiny. Paráda!
Prvoligová mise nám vyšla na výbornou, trak jen tak dál!

 

FOTO