Radotínská družstva dospělých zatím druhá

16.05.2017 12:28

I letos zasáhnou do bojů mezi dospělými družstvy oba týmy z Radotína. A letos ani muži, ani ženy nemají malé cíle, které již potvrdili na prvním kole.
To se konalo na Julisce 16.května. Do bojů o body se vydalo celkem 22 závodníků hájících radotínské barvy (13 mužů a 9 žen). Až na tyč u mužů a dálku u žen jsme měli obsazené všechny disciplíny a v některých jsme měli i vítěze. Lépe si s konkurencí 7 družstev poradily ženy, když hned Katerina Hobzová na 100m překážek, Petra Melicherová ve výšce a Alice-alis Boučková v kouli vyhrály své disciplíny. Kačka Hobzová se stala i nejpilnější sběračkou bodů, když získala pro tým celkem 19 bodů.
Děvčata i v oslabené sestavě vybojovala 2. místo se ziskem 104,5 bodu, když je jen 16 bodů dělilo od vítězství, o které příště určitě budou usilovat.
Muži se potýkali s větší konkurencí. K soutěži nastoupilo celkem 11 družstev. Nejvýrazněji se prosadil Honza Sirotek, když vyhrál hod diskem. I další se postarali o přísun bodů, když i díky štafetám bodovalo celkem 10 závodníků. V celkovém součtu 59 bodů obsadili nádherné 2. místo za suverénním USK Praha, což je více než dobrý výsledek.
Další kolo proběhne 6.6. na Strahově.

 

FOTO